Marka Police, që nga fillimi e deri më sot e ndërton rrugën e modës casual, pa e kompromentuar personalitetin e vet. Kjo u tregua gjatë viteve nga ambasadorët e rëndësishme të markës, të tillë si Brus Vilis, Xhorxh Kluni, Dejvid Bekam, Antonio Banderas dhe ylli i futbollit Nejmar i riu, që i interpretuan dhe shprehën vlerat e stilit të Police-s.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli