Që nga fillimi, marka Oliver Peoples ka një pasion të vërtetë në përpunimin e modeleve superiore. Ekskluzive, elegante dhe në modë, zgjedhja e duhur për ata që e pëlqejnë këtë stil.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli