Miu Miu është shtëpi mode italiane, ikonë për modë të lartë të femrave. Si një degë e PRADA-s, e dirigjon stilin e përjetshëm, që është i pranishëm në bulevardet e modës në Milano. Aksesor unik i modës, që shkëlqen me kreativitet dhe feminitet.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli