Michael Kors është një markë autentike. Koleksionet e syzeve janë të mbështjella me një glamur dhe sofistikim, duke lënë shenjë në çdo detaj të vendosur në dizajnin ikonik të markës.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli