Galanteria e modës e markës Mexx është frymëzuar nga zhurma dhe energjia e qyteteve evropiane. Syzet Mexx janë një kohezion i kornizave cilësore që kanë këtë pamje metropolitane me një qëndrim të rafinuar. Syzet e diellit dhe syzet optike ofrojnë estetikë, aftësi dhe funksionalitet më të mirë.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli