Alexander McQueen është një krijues mode me një markë të ndërtuar që nga viti 1992. Duke i ndjekur kërkesat e popullsisë britanike e cila është karakterizuar me një bashkim të elegancës dhe inovacionit, McQueen kontribuon në zbukurimin e aksesorëve të modës, të cilët deri atëherë ishin stereotipike.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli