LINDBERG janë syzet më njohura të bëra nga titani, të shkëlqyera dhe diskrete, për afaristë dhe të gjithë ata që kërkojnë përsosmëri. Me çdo detaj, përpunim të kornizës dhe dizajnit, theksohet estetika, risitë teknike dhe linja e patëmetë e përsosjes!

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli