Jimmy Choo shton magji të menjëhershme dhe mister me gamën e tyre të syzeve të diellit. Pavarësisht nëse jeni në një shëtitje ditore ose në mbrëmje, në një koncert ose në një fundjavë me diell, syzet e diellit të Jimmy Choo e pasurojnë stilin Tuaj me freski.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli