Me ndikim, inovative dhe progresive. Gucci ka ripërcaktuar qasjen ndaj modës me koleksionin e ri të syzeve.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli