Koleksioni i syzeve i Givenchy respekton stilin që karakterizon shtëpia e modës franceze. Linja të pastra, moderne, pothuajse katrore që synojnë të tregojnë subjektivitetin dhe karakterin e vërtetë të atij që i sjell. Givenchy kombinon artizanalet me teknologjinë, e cila mund të shënohet në çdo detaj të mjeshtërisë.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli