Marka Xhorxho Armani ka një ndjesi të pashoq dhe të përjetshëm të stilit. Vizioni i Armanit për botën e dizajnit kreativ, nuk është vetëm për kthimin e kokave, por për lënien e përshtypjeve të përhershme. Linjat e pastra, eleganca thelbësore dhe kujdesi për detajet, janë konceptet themelore mbi të cilat mbështeten të gjitha dizajnet ikonike të Xhorxho Armanit, kështu edhe në stilin që e zbatoi me dizajnin e syzeve.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli