Që nga viti 1927, Furla prodhon çanta, këpucë dhe aksesorë të modës me dizajn të shquar në Itali dhe i shpërndanë në 65 vende të botës. Koleksioni Furla Eyewear pasqyron frymën e markës, duke bërë korniza me vija të holla dhe elegante, të dizajnuara për të përmbushur dëshirat e gruas së vetëbesueshme të shekullit 21.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli