Marka ETNIA BARCELONA është unike. Thjerrëzat ETNIA BARCELONA janë bërë prej qelqit të kalitur, me rezolucion të lartë, kontrast të lartë dhe rezistues ndaj gërvishtjes, dhe kështu e posedojnë cilësinë më të mirë në botë. Misioni i tyre është që të sigurojnë syze me cilësi mahnitëse dhe dizajn inteligjent, me një çmim të volitshëm. Këto syze e kanë titullin e merituar- vepër artistike.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli