Marka Escada merret me elegancën bashkëkohore, cool glamurin dhe feminitetin sensual. Syzet ofrojnë gjithçka që nevojitet për femrat me një ndjenjë të veçantë luksoze dhe magjepsëse që interpretohet në mënyrë të freskët dhe modern.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli