Dolce & Gabbana është një markë luksoze që merr frymëzimin nga rrënjët e Sicilisë sensuale. Thelbi i markës qëndron në karakteristikat e ndryshme, por megjithatë të ngjashme. Koleksioni i syzeve karakterizohet nga forma të pazakonta magjepsëse, materiale prestigjioze dhe detajeve superiore.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli