DITA beson në kombinimin e teknologjisë dhe dizajnit modern. Syzet DITA janë bërë me titan, i cili përveç që jep forcën e nevojshme, pamjen Tuaj e fisnikëron me progresivitet. Gjithmonë të guximshëm dhe inovativ.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli