Christian Roth e sfidon përditshmërinë konvencionale duke ofruar prodhime që në mënyrë të përkryer e plotësojë stilin e modës avangardë. “Shpejtësia me të cilën lëviz moda në këtë shoqëri moderne është frymëzim i së resë, asaj në vijim dhe aktuales. Megjithatë, format avijatore dhe joshëse janë të përjetshme. Ato i lejojnë atij ose asaj që i mbajnë ta tregojnë individualitetin e vet dhe sensin e modës. Trendet shfaqen dhe zhduken çdo ditë. Por, kurrë nuk ekziston pyetja nëse diçka do të kthehet, por kur do të kthehet. Kurdo, që një dizajn të rishfaqet, gjenerata përcakton kuptimin e vet ndaj tij “, – Christian Roth.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli