Marka Carolina Herrera është një koleksion që rrezaton me dirigjim e lifestyle në një stil të sofistikuar, por të thjeshtë. Syzet Carolina Herrera janë të gdhendura me hijeshi natyrore dhe detaje të përsosura.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli