BVLGARI, mjeshtri i madh italian i gurëve të çmuar me famë ndërkombëtare, kreativitetin e vet e zgjeron në dizajnimin e një prej markave më ekskluzive të syzeve, me një dizajn bashkëkohor, stil unik dhe detaje të shkëlqyera, si dhe cilësi të lartë.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli