Që nga themelimi i saj në Angli në 1856, Burberry është sinonim i cilësisë, qëndrueshmërisë, linjave klasike dhe funksionalitet që janë krijuesit e historisë së tyre. Burberry është një markë luksoze lider me një biznes global. Koleksioni i syzeve të diellit është frymëzuar nga koleksionet inovative të veshjeve dhe aksesorëve të markës, dhe përfshin elemente të njohura ikonike për burra dhe gra.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli