Syzet BRIONI e mishërojnë esencën e luksit dhe elegancën e veçantë. Të punuara me dorë, me materialet më të mira dhe teknologji të përparuar, syzet BRIONI ofrojnë rehatinë më të mirë dhe mbrojtjen vizuale. Korniza eko e qëndrueshme është bërë me bioacetat italian, e nxjerrë nga lulet e pambukut dhe fibra druri.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli