Bottega Veneta është një markë italiane me një pamje globale unike. Me cilësinë e tyre të pashoq, ata themeluan standard të ri në përpunimin e syzeve luksoze.  
Duke filluar nga viti 1966 deri më sot, syzet janë të përpunuara me vëmendje të madhe në detajet, saktësinë dhe perfeksionizmin ekstrem.

Faqja zyrtare

  • Në dispozicion: Dioptra COUTUREOptikë në QTQOptikë në LeptokariDioptra OUTLET në QT Beverli