NGJARJA OAKLEY

Më 21.06.2017, e mërkurë, me fillim në ora 15, morëm pjesë në promovimin dhe njohjen e përfitimeve të markës botërore…
Lëxo me shumë

BASHKËPUNIMI ME REVISTËN PORTRET

"Syzet cilësore janë pasqyrë e karakterit dhe stilit..." Në numrin e qershorit të revistës Portret, Marija Kosturanova e tregoi historinë…
Lëxo me shumë

NGJARJA DHE PREZANTIMI I CHRISTIAN ROTH & ERIC DOMEGE

Christian Roth & Eric Domege e ndanë frymëzimin e përjetshëm përmes prezantimit botëror të ngjarjes dedikuar për punën e tyre…
Lëxo me shumë

HAPJA E DIOPTRA COUTURE

Më 25 mars 2017, në zemër të Shkupit, në sheshin Maqedonia, u hap një kapitull i ri në optikë. Dioptra…
Lëxo me shumë