Dioptra Couture

Më 25 mars, në zemër të Shkupit, Sheshi Maqedonia , u hap një kapitull i ri në optikë. Dioptra Couture kontribuon dhe shkakton zhvillim të pazakontë në fushën optike në Maqedoni. Dioptra Couture është salloni i gjashtë i familjes Dioptra (Optics, Outlet) i cili për herë të parë në Maqedoni i ofron markat më luksoze në tregun botëror. Hapja ishte e plotësuar me kënaqësi arkitektonike, si dhe me një varg të markave premi, dhe unike. Pavarësisht shumëllojshmërisë së produkteve, Dioptra Couture ka edhe softuer japonez të ID thjerrëzave optike (Hoya Eye Genius) i cili është i përfaqësuar për herë të parë në Maqedoni. Në kuadër të sallonit, është hapur një kabinet optometrik, ku për një orë kryhet kontroll i detajuar, dhe sigurohet përpunim i syzeve dhe thjerrëzave. Atmosfera e këndshme e mbindërtuar me shërbim profesional ofron një kënaqësi të vërtetë për këdo që viziton Dioptra Couture. Salloni solli marka globale dhe unike të tilla si Oliver Peoples, Philippe Starck, Moscot, Lindberg, Snob Milano, Etnia Barcelona, Gucci, Boucheron, Brioni, Stella McCartney, Pier Martino, Kyme, Alexander McQueen, JF Rey, Dita, Victoria Beckham, Cutler & Gross, Bottega Veneta, Tom Ford, Cavalli, Chopard, Persol, iO Ethical Italian Eyewear, dhe të tjerë. Shumica e markave janë risi në tregun e Maqedonisë, por janë të njohura për shkak të listës së aktorëve, këngëtarëve, artistëve që i mbajnë (Moscot: Johnny Depp, Lindberg: Meryl Strip, Queen Elizabeth, Elton John, etj), dhe janë të preferuara në Menheten, Londër, Soho, dhe Lafaet Paris. Dioptra Couture synon mundësinë për ta theksuar uniken e vet. Nga gama e madhe e produkteve në sallon ka edhe modele me çmime të përballueshme për shijen e të gjithëve. Markat e ofruara janë thelbi i kulturës së modës në mbarë botën.

Sallonin e Dioptra COUTURE mundet që ta gjeni në Sheshin Maqedonia , brenda hotelit Marriot, në rrugën Maksim Gorki.

Telefoni për kontakt:
+389 2 3111 164
+389 78 334 545

info@dioptra.com.mk

ORË ORARI I PUNËS

E hënë – e premte:
09.00 h. – 21.00 h.

shtunë:
09.00 h. – 17.00 h.