VERSACE е престижна модна куќа која со своите дизајни креира животен стил и е симбол на италијански луксуз во светот. Наменета е за мажи и жени кои сакаат гламурозен стил што ги комбинира софистицираноста и сексуалната привлечност. Нивните очила ги рефлектираат сите специфични детали и убавини по кои е позната модната куќа.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли