Перцепцијата на сегашноста, разиграна со поединостите на различни култури. Уметност и страст во изработката на своите модели. Кога зборуваме за Валентино, зборуваме за ремек дела.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли