Име кое е надалеку познато. Модниот свет не е целосен без креациите на Tom Ford. Индустријата на очила е збогатена со неговите дизајни, иконични и креирани за да претставуваат неизбежен моден додаток.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли