Thom Browne е Американски моден дизајнер. Сопственик и основач на THOM BROWNE, Њујоршка модна институција. Неговите очила се обвиени во дизајн кој го црпи од урбаниот дух на самиот град, и отменоста на круговите во Менхетен, додавајќи ја ретро нишката на авијатичарските очила од 40-тите.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли