Брендот SNOB Milano е сосема различен и претставува дизајнерски предизвик, кој очилата за сонце и диоптриските очила ги спојува на интересен, clip-on начин.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли