Името Roberto Cavalli е синоним за експертиза преточена во модни замисли и иконични дизајни. Неговиот свет е исполнет со сензуалност, елеганција, единственост, луксузност и убавина. Неговите очила се одраз на секој негов дизајн. 

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли