Pier Martino е италијански бренд кој е дефиниран со стил, класа и елеганција. Нивните модели се рачно изработени, со драгоцени камења, природен камен, и најдобра Италијанска кожа. Очилата на Pier Martino се за секој кој сака да е различен, секој кој што сака да го покаже својот единствен карактер и убавините на истиот!

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли