“Модели кои се субверзивни, етички, еколошки, рачно изработени, и прилегаат на Вашето лице… Ова е мојата должност како дизајнер.” – Philippe Starck.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли