Во светот на луксузот, Oxydo ја изработуваат визијата за утре. Креативноста е нивна основа, уметноста – вечна инспирација. Дизајнерските иновации се обликувани во разни емоции, и со тоа Oxydo се своевидни “скулптури” за носење.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли