Од самиот почеток, брендот Oliver Peoples поседува вистинска страст во изработка на супериорни модели. Ексклузивни, елегантни и монденски, вистински избор за оние кои го негуваат овој стил.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли