MOSCOT е институција која доаѓа од срцето на New York. Пет генерации. Повеќе од 100 години на пазарот. Њујоршки стил надополнет со ретро дизајн од 1915 година со инспирација од клубовите во Менхетен, Бруклин. Simple is the new iconic!

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли