Alexander McQueen е моден креатор со изграден бренд уште од 1992 година. Следејќи ги барањата на Британската популација, која се карактеризира со спој на елеганција и иновативност, McQueen допринесува во разубавување на модните додатоци кои до тогаш беа стереотипни.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли