Името KYME потекнува од грчкиот збор KYME што значи бран. Самиот збор сугерира енергија и движење. Брендот набрзо прерасна во олицетворение на високо квалитетни очила со модерен дизајн и креиран култ на евергрини.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли