Jean-François Rey изработува очила на нов, интелигентен начин користејќи метал и ацетат. Рамките на очилата ги изработува по мерка и естетика на сечиј лик, а бојата смета дека е најважен протагонист со тоа што го потенцира дизајнот на очилата.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли