Влијателни, иновативни и прогресивни. Gucci го редефинира пристапот кон модата со новата колекција на очила.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли