Брендот ETNIA BARCELONA е единствен. Леќите на ETNIA BARCELONA се изработени од калено, темперирано стакло кое е со висока резолуција, висок контраст и отпорно на гребење, и со тоа го поседуваат најдобриот квалитет во светот. Нивната мисија е да обезбедат очила со неверојатен квалитет и интелигентен дизајн по достапна цена. Овие очила ја имаат заслужената титула – уметничко дело.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли