Хедонизам во облик на дизајнерски очила. Очила кои својот безвременски дизајн го прошируваат со скапоцени камења одбрани според високиот квалитет на рамката, наменети да му дадат модерна нишка на “ретро” изгледот. Инспирирани од гламурот на Холивуд, со перфектно асиметрична линија, Dsquared се очила за сите кои својот стил го надополнуваат со ексцентрични аксесоари.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли