Dolce & Gabbana е луксузен бренд кој црпи инспирација од корените на сензуалната Сицилија. Суштината на брендот лежи во неговите спротивставени, но сепак слични карактеристики. Колекцијата на очила се карактеризира со гламурозни, неконвенционални облици, престижни материјали и супериорни детали.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли