Од своето основање во Англија во 1856 година, Burberry е синоним за квалитет, истрајност, класични линии и функционалност што се креатори на нивната историја. Burberry е водечки луксузен бренд со глобален бизнис. Колекцијата на очила е инспирирана од иновативните колекции на облека и додатоци на брендот и вклучува препознатливи иконски елементи за мажи и жени.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли