Очилата на BRIONI ја отелотворуваат суштината на луксузот и препознатлива елеганција. Рачно изработени со најдобрите материјали и авангардни технологии, очилата BRIONI ја нудат најдобрата удобност и визуелна заштита. Еко-одржливите рамки се изработени со италијански биоацетат, добиени од цвеќиња од памук и дрвени влакна.

Официјална веб страница

  • Достапно во: Dioptra COUTUREОптика во ГТЦОптика во ЛептокаријаDioptra OUTLET во ТЦ Беверли