5 години Dioptra Couture – Луксуз од светски ранг

Dioptra Couture прослави 5 години постоење со ексклузивна промоција на новата колекција на DITA очила. Dioptra Couture, водечки бренд во…
Прочитај повеќе

SWAROVSKI НАСТАН

За љубителите и следбениците на модните трендови, во Диоптра Couture беше организиран настан за промоција на брендот Swarovski и промените…
Прочитај повеќе

ОТВОРАЊЕ НА ДИОПТРА ИСТ ГЕЈТ МОЛ

Ново поглавје во срцето на градот. Диоптра Оптикс- Афирмиран лидер на пазарот на специјализирани продавници за очила. Компанија која постои…
Прочитај повеќе

ОТВОРАЊЕ НА ДИОПТРА ЛЕПТОКАРИЈА

Водени од мисијата за достапност секогаш и секаде, Диоптра Оптикс ја продолжи својата бренд - експанзија. На нова локација, во…
Прочитај повеќе

ОТВОРАЊЕ НА ДИОПТРА АЕРОДРОМ

Секогаш достапни, оригинални и единствени! Диоптра Оптикс на нова локација во населба Аеродром. Со дружба и насмевки се одбележа отворањето…
Прочитај повеќе

25 ГОДИНИ – ДИОПТРА ОПТИКС

И по 25 години, работиме со љубов како и првиот ден. Оваа вечер беше посебна за целиот тим на „Диоптра…
Прочитај повеќе

BALMAIN И AKONI НАСТАН

Диоптра Couture и Диоптра East Gate Mall 9 и 10 Декември 2021, беа организатори на настан за презентација на последните…
Прочитај повеќе

OAKLEY НАСТАН

21.06.2017, среда, со почеток во 15 часот, присуствувавме на промоција и запознавање на бенефитите на светски познатиот и афирмиран бренд…
Прочитај повеќе

СОРАБОТКА СО ПОРТРЕТ МАГАЗИН

"Квалитетните очила се огледало на карактерот и стилот..." Во јунскиот број на Портрет Магазин, Марија Костуранова ни ја пренесе приказната…
Прочитај повеќе

НАСТАН И ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА CHRISTIAN ROTH & ERIC DOMEGE

Christian Roth & Eric Domege ја споделија својата безвременска инспирација преку светска презентација на настан посветен на нивната работа во…
Прочитај повеќе

ОТВОРАЊЕ НА DIOPTRA COUTURE

На 25-ти март 2017 во срцето на Скопје, Плоштад Македонија, се отвори ново поглавје во оптиката. Dioptra Couture придонесува и…
Прочитај повеќе